.
model house sweden

Frågor & svar - Tandblekning

VARFÖR TANDBLEKNING?
Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla.

DU SOM ÄR GRAVID ELLER AMMAR?
Vi behandlar inte om du är gravid, ammar eller är under 18 år Det finns ingen forskning som styrker att det skulle vara ohälsosamt! Men vi väljer att inte behandla kunder som är gravida, ammar eller är under 18 år.

TAR TANDBLEKNING LÅNG TID?
Bleknings tiden är mellan 40-60 min beroende på kundens behov och hela behandlingen tar ca 75 min.

ÄR TANDBLEKNING SÄKERT?
Tandblekning med plasmateknologi(LED) är en bekväm och skonsam behandling. Den utförs alltid av certifierad personal och våra produkter är medicintekniskt CE-märkta. Detta är en säker behandlingsmetod. Vi rekommenderar att du har varit hos en tandläkare för en undersökning inom en tre månaders period före tandblekning.

VAD GÖR TÄNDERNA FLÄCKIGA OCH MISSFÄRGADE?
De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna.

VILKA RESULTAT KAN GARANTERAS?
Efter en klinikbehandling med Amazing Smile blir dina tänder i genomsnitt 4-8 nyanser vitare. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgningar. För att få en rättvis bedömning besök gärna oss på någon av våra kliniker för en gratis konsultation.

 

 1

2

 

Dela

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©