.

Om oss

model house är modehuset mitt i city! I exklusiva lägen & lyxiga lokaler i Stockholm & Göteborg möts branschens mest professionella fotografer, makeup artister & branschfolk för att skapa ett helt unikt forum för drömmar & möjligheter.

model house stockholm startades den 10 januari 2007 som en fotostudio där privatpersoner får möjligheten att vara med om en modefotografering. Konceptet växte snabbt och model house blev känt som sveriges hetaste makeover studio med över 600.000 besökare sedan 2007. Idag besöks studion av en enorm variation människor från alla bakgrunder, företag, artister och modeller. model house har lärt sig bemöta och tillgodose alla kunders behov och önskningar.

Den 10 mars 2008 startade model house sin egen makeup skola samt lanserat sitt eget makeup märke Models.

model house göteborg startades den 19 mars 2008.

Sommaren 2012 blev model house offical partner & sponsor of miss universe sweden.

Under hösten 2012 öppnade model house en helt ny avdelning som erbjuder en rad olika skönhetsbehandlingar som komplement till nuvarande verksamhet.

Under hösten 2013 startade model house, i samarbete med Miss Universum Sverige, en modellagentur som satsar på att jobba med just dig som vill ta nästa steg och jobba professionellt som modell, eller som har drömmar om att vara statist i en tv-produktion. Vår vision är att vara en agentur som sätter kvalité framför kvantitet. Viktigt för oss är att ha nära och bra samarbeten och kunna erbjuda modeller i toppklass till både större och mindre jobb. Vi välkomnar både gamla och nya kunder att söka till oss. Ta ett steg in i en spännande karriär och anmäl dig redan idag. http://modelhouseagency.com

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©