.

Lediga Jobb

Sveriges roligaste arbetsplats söker DIG som vill bli en av vårt team!
Du som söker är mode & skönhets intresserad, en glädjespridare med högt tempo & framförallt att du gillar att jobba med människor.

Som Kundbokare ska du ha dokumenterad erfarenhet av telefonjobb, trevlig telefonröst och bra förmåga att kommunicera med olika slags människor.

Som Bildvjuare ska du ha dokumenterad erfarenhet av både sälj & kundkontakt. Vi ställer höga krav på dig och din personlighet eftersom du kommer att sitta face to face med våra kunder.

Som Makeup artist/ Hårstylist ska du ha en fullständig utbildning, dokumenterad erfarenhet av yrket, social kompetens och bra förmåga att att ta fram det bästa hos varje kund.

Som Modefotograf behärskar du både ljus & foto teknik, du är uppdaterad tekniskt, du har många års erfarenhet av studiofotografering & har ett öga för mode & skönhet.

Som Hudrerapeut har du flera års erfarenhet av alla slags skönhetsbehandlingar eller så är du en legitimerad Sjuksköterska med ett antal års erfarenhet av att genomföra botox och fillers. Vi tror att du har arbetat med olika slags laser maskiner och injektionsbehandlingar och det är ett stort plus om du även är hudterapeut.

Vi har ständig rekrytering och är alltid på jakt efter nya talanger. Har du vad som krävs för att jobba hos oss så tveka inte att maila din ansökan! Skicka ditt cv med bild på dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2017 ©