.
model house sweden

Hudvårdsprodukter

Md Formulations

Md Formulations är ett aha baserat hudvårdsmärke som är aktivt och koncentrerat. Som tex A-vitamin, antioxidanter, E och C vitamin samt grönt te. Produkterna säljs i vår salong och endast av auktoriserade hudterapeuter som kan ge råd om produkter som passar just dig. Alla produkterna är dermatologiskt testade och passar även hyperkänslig hud. De saknar dessutom helt parfym och andra ämnen som kan verka irriterande eller täppa till porerna.

Perfekt för dig som vill se snabba resultat på:
- Fina linjer
-Trött livlös hud
-Acne och orenheter
-Pigmentfläckar
-Torr hud
-Röd och känslig hud

Varför ska man göra salongsbehandlingar?

Huden förändras hela tiden från vecka till vecka, årstid till årstid och under hela ens livstid. Med regelbundna salongsbehandlingar från Md formulations håller du huden i trim samtidigt som du får expert hjälp för de olika hudproblem som kan uppstå.

md

Salongsbehandlingen ger mer synliga resultat på snabbare tid än vad man kan få med enbart hemmaprodukter. Oftast räcker det med en enda behandling för att få en mjukare, fräschare hud med lyster.

För den som vill ha kraftfullare resultat på problemhud rekommenderas en kur. Normalt består en kur av 1-2 behandlingar i veckan under 6-8 veckor.

Dela

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©