.

Dagens Kund Camilla

Vilken kvinna!

Camilla är en positiv och stark person som har lyckats ta sig igenom en tuff viktminskningsresa helt på egen hand. Grymt jobbat! Nu var det dags att leverera resultatet framför kameran och vi är så glada över att Camilla valde att komma till just oss på Model House :)

Tack för det fina besöket! 

Se fler bilder här

CamillaAndersson

 

Dagens Kund Jonas med familj

Jonas fick i present att ta med familjen på fotografering. En present som gjorde totalsuccé! Det blev både familjebilder, par och enskilda bilder i stora mängder tillsammans med mycket skratt och glädje. 

Njut av bilderna nu och tack för det trevliga besöket!

Se fler bilder här

JonasGronberg

Dagens Kund Sofia

Sofia älskar att stå framför kameran!

Hon steg in på Model House med ett stort leende på läpparna och spänningen på topp. När hon ändå hade fått med sig pojkvännen så passade dom även på att ta lite parbilder vilken dom gjorde helt rätt i. En fantastisk upplevelse med minnen för livet fick följa med hem.

Tack för det trevliga besöket!

Se fler bilder här

Sofiahellmers

Dagens Kund Miranda med familj

Miranda och hennes man var här för ett tag sedan för att få en fin gravidfotografering. Nu äntligen var dom tillbaka med sin lilla prinsessa, Celia. En vacker liten flicka som visad sig vara en riktig fotomodell. Bilderna blev underbara så alla bilder fick hänga med hem denna gången också.

Tack för ännu ett mycket fint besök! :)

Se fler bilder här

MirandaEdner

Dagens kund Shams med vän

Gör som Shams!

Ta med din bästa vän på en succé upplevelse med makeup-styling, fotografering och mängder av fina och härliga bilder. Tjejerna hade en superrolig stund och dom var så nöjda och glada vilket glädjer och driver oss till att fortsätta med det vi älskar.

Tack för besöket tjejer! :)

Se fler bilder här

ShamsAl Genabi

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©