.

Mrs Earth Sweden 2017, Madeleine Wallgren

Kärt återseede på model house
madeleine wallgren 4

För drygt ett år sedan gästade vackra Madeleine Wallgren oss på här model house och förtrollade oss med sitt vackra och unika utseende. Hon fick då fantastiskt fina bilder som tog henne hela vägen till världsfinalen i Mrs. Universe i Kina. Madeleine kommer att representera Sverige i finalen i Las Vegas 2017 och idag är hon på besök för att fota de officiella bilder med krona och aftonklänning. (se bilderna och gamla blogginlägget om henne)

Sedan 15 års åldern har Madeleine deltagit i ett flertal skönhetstävlingar såsom Ford Model Supermodel of the World, Miss World Sweden, Miss Universe Sweden. 2015 tog hon hem tredjeplatsen i Mrs. Europe på Teneriffa och var världsfinalist i Mrs. Universe 2016 i Kina.
madeleine wallgren 3

Madeleine är inte bara vacker och ödmjuk utan är en sann entrepenör. Hon talar flera språk och har haft sitt eget förlag och gett ut en livstilsmagasin och drivit både en bloggportal och en webbtidning. I hennes roll som Mrs. Earth Sweden har hon startat ett projekt där hon föreläser om mobbning. Madeleine är mån om sitt välmående både fysiskt och psykiskt. Hon brinner för att inspirera andra till ett bättre välmående vill gärna vara en förebild. Som ambassadör för Mrs. Earth Sweden är Madeleine är helt perfekt för denna titel och Vi önskar henne lycka till.  Se Madelenes nya fina bilder här

Dela

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©