.

Miss Earth Sweden 2012, Camilla Hansson på MH

Den 5 oktober fick vi besök av "Camilla Hansson", Vinnaren av Miss Earth Sweden 2012. Hon behövde hjälp med sin portfolio samt bilder som skall användas till stora finalen av Miss Earth som avgår i Manila, Philippinerna den 24 November.

Camilla Hansson är en värdig vinnare! I en intervju med henne berättar hon om sitt liv och engagemeng i olika miljö projekt, allt för att rädda vår planet.

Camilla är modell och entreprenör från Stockholm. Innan hon blev Miss Earth Sweden så bodde hon London i 5 år och jobbade i fastighetsbranchen. Just nu jobbar hon med att starta upp en hälsosam restaurangkedja och håller sig själv sysellsatt med att förbereda sig till den stora finalen av Miss Earth där Alla deltagare ska skapa ett miljöprojekt som de brinner för. Camillas projekt "Healthy You, Healthy Planet" handlar om att uppmarksamma folks relation till mat. Camilla tycker att vi slösar onödigt mycket mat i Sverige som vi köper och det ar väldigt dåligt för miljön. hon vill även uppmuntra folk att forsöka köpa produkter med så lite kemikalier som möjligt och som är lokalt odlade och även att välja produkter som har så lite paketering som möjlig. Det visar sig även att, generellt sett, så är det som är nyttigt för oss manniskor att äta ocksa nyttigt för planeten.

Camilla har även volontärjobbat för Svenska kyrkan där hon samlat in mat från caféer i Stockholm som de inte kunnat sälja och gett till hemlösa för att förminska slöseri av mat.  Camillas närmsta framtidsplanerna för detta år är att vinna Miss Earth och bli ambassadör för att rädda vår planet och vi på model house är oerhört stolta över Camillas miljö engagemang och vi hoppas verkligen att hon vinner i den stora finalen!

Följ gärna Camillas arbete i hennes blogg och läs gärna vad hon tyckte om besöket på model house: http://www.camillahansson.org/?p=562

Här är några bilder från Plåtningen- Fler bilder på Camilla kan ni se här.
camilla hansson model house sweden

camilla hansson1 camilla hansson2

Dela

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©