.

2017
11
maj
Miss Paulina Brodd

År 2015 tog den vackra Paulina Brodd hem titeln som  Miss Universe Sweden 2015 och gjorde därefter en hel del modelljobb. Nu äntligen var hon tillbaka här på Model House och denna gången för att ta gravidbilder tillsammans med sin sambo Joel. Dem är så fina tillsammans och längtar så mycket efter sin lilla dotter som kommer om bara några veckor. Nu har ni era otroligt vackra minnen för livet på en helt fantastisk plåtning.

 

Lycka till fina ni! Nästa gång blir det bebisfotografering<3

 

Se fler bilder här

PaulinaBrodd1

2017
23
mar
Glamglow event i samarbete med model house agency

Glamglow i samarbete med model house agency.

Förra veckan var våra egna modeller Sebastian B & Patrik S på ett kul event för Glamglow för att promota deras hudvårdsprodukter och ansiktsmasker. Det var ett härligt event och våra modeller gjorde ett fanstastiskt bra jobb.

Alla bilder från eventet ser ni här

patrick sebastian glamglow
glamglow

2017
02
mar
Mac cosmetics i samarbete med Model House Agency

Mac cosmetics i samarbete med Model House Agency
Idag och 3 dagar framåt står vår modell Frida F. på Mac cosmetics på Åhlens City Nordstan Göteborg. Mac lanserar kollektionen 'Work it out', sportig med 80-tals feeling, poppiga & lekfulla färger. Visst ser Frida fantastisk ut men sin styling?

Fler bilder från frida ser du här
mac frida fornander

2017
14
feb
Bobby Oduncu & Jimi Bennet på model house

Idag är det kärlekens dag!
Vi på Model House firar detta genom att dela med oss av en fantastisk plåtning på ett speciellt par som är ett gott exempel på äkta kärlek och lojalitet.
bobby jimi
Bobby och jimi gifte sig i juli 2016. Deras bröllop var som en magisk saga - ett riktigt prinsbröllop och paret är idag lyckligare än någonsin.

Med detta hoppas vi sprida kärlek precis så som Bobby och Jimi gjorde när de var här och fotades. Tack för besöket och njut av era underbara bilder! Vi önskar er all lycka. Sprid kärlek !
bobby jimi1bobby jimi2
bobby3
bobby1bobby2

jimi4jimi3

jimi1
jimi2
Se fler bilder på vår facebooksida

2017
26
jan
Alla Hjärtans Dag

Snart är det Alla Hjärtans Dag! Då är det dax att skapa nya fina minnen tillsammans med sina nära och kära eller varför inte sin käraste. Så tisdagen den 14 Februari har vi extraöppet här på Model House för alla turturduvor som vill ha en rolig upplevelse på kärlekens dag. 

 

Varmt välkomna att boka tid hos oss på 08-20 00 71

 

Se mer här

hjärta

 

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2017 ©