.

Vinnaren av Dessertmästare 2018, Josef Assio på MH

Stort Grattis till vinnaren av Sveriges Dessertmästare 2018, Josef Assio! Det är en stor ära att få ha dig här på besök.
josef 2

Josef kommer ifrån Falköping, Han började jobba i restaurangkök och konditori redan som 9 åring inom familjeföretaget och har lagat mat och bakat ända sedan dess. Idag driver han restaurang Compagniet i Skövde.  Förutom matlagningen så har josef stor passion för träning, fitness och mode: Han är top athlet inom mensphysique. 
josef 1
Stort tack för ditt besök och vi önskar dig all lycka till i dina framgångar och succés! Se Fler bilder från josefs fantastiska plåtning.

Skådespelaren Mikael Björkman på MH

 Förra veckan fick vi äran att ha skådespelaren Michael Björkman här på besök. Han började som trubadur och underhållare vilket växte med åren och till slut hade han både stor turnebuss och rigg. Efter cirka 15 år på vägarna så skaffade han familj och började jobba som hantverkare inom byggbranschen som både som egenföretagare, arbetsledare, platschef och operativ chef/vice VD.  Nu sedan tre år tillbaka har han tagit upp sitt liv framför kameran. Idag jobbar han som statist, skådespelare och foto modell samt inom säkerhet / personskydd. 

mikael bjorkman1

Har har gjort många uppdrag som polis skådespelare med mera vilket passar honom perfekt. Michael är en lugn och trygg person som vet vart han har sig själv och vad han vill.

 mikael bjorkman 3

mikael bjorkman 2

 

Tack för det trevliga besöket och lycka till med karriären!:)

Se fler bilder här

 

Tack för blommorna :)

Tusen tack Andreas Silver för dom underbara blommorna vi fick levererade i veckan! <3

Vi på Model House vill att våra kunder ska känna att de kan släppa loss och ha roligt hos oss. Vi ser det dagligen och det är det som driver oss vidare och gör att vi älskar det vi gör. Att få komma till sin arbetsplats och mötas av en sådan här fin överraskning, fyller oss med en massa glädje, energi och värme. 

Nu pryder blommorna fint i lokalen :)

Ännu ett stort tack för det fantastiska besöket och blommorna Andreas! 

Blommor

Christian Åkesson på model house

Vi på Model House fick äran att ha Christian Åkesson här på besök. Han är en glad prick med mycket skön och härlig energi. Han jobbar som både skådespelare och komiker. Vi känner igen honom från succé Tv programmet ‘’Partaj’’ som vi är stora fan utav. Han har gjort en massa annat skoj och mer kommer! 

Vi ser fram emot att se mer av dig i TV rutan.

Tack för det trevliga besöket!

Se fler bilder här

Christianakersson

Isak Pettersson på model house

 

Isak har varit här på Model House flera gånger och röjt. Senast han var här skulle han precis släppa en ny singel. I Augusti släppte han en till som heter ‘’Chemistry’’ och finns nu på Spotify. Mer musik kommer till sommaren och vi kan knappt bärga oss! Ni kan följa isak här Isakpetterssonofficial@instagram 

 

Isak är en fantastisk kille med fötterna på jorden och hjärta av guld. Det är lika roligt varje gång han studsar in på Model House.

 

Tack för ännu ett fint besök och vi önskar dig all lycka till med din framgång!

 

Se fler bilder här

IsakPettersson

 

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©