.

Dagens Kund Camilla

Vilken kvinna!

Camilla är en positiv och stark person som har lyckats ta sig igenom en tuff viktminskningsresa helt på egen hand. Grymt jobbat! Nu var det dags att leverera resultatet framför kameran och vi är så glada över att Camilla valde att komma till just oss på Model House :)

Tack för det fina besöket! 

Se fler bilder här

CamillaAndersson

 

Dagens Kund Jonas med familj

Jonas fick i present att ta med familjen på fotografering. En present som gjorde totalsuccé! Det blev både familjebilder, par och enskilda bilder i stora mängder tillsammans med mycket skratt och glädje. 

Njut av bilderna nu och tack för det trevliga besöket!

Se fler bilder här

JonasGronberg

Dagens Kund Sofia

Sofia älskar att stå framför kameran!

Hon steg in på Model House med ett stort leende på läpparna och spänningen på topp. När hon ändå hade fått med sig pojkvännen så passade dom även på att ta lite parbilder vilken dom gjorde helt rätt i. En fantastisk upplevelse med minnen för livet fick följa med hem.

Tack för det trevliga besöket!

Se fler bilder här

Sofiahellmers

Dagens Kund Miranda med familj

Miranda och hennes man var här för ett tag sedan för att få en fin gravidfotografering. Nu äntligen var dom tillbaka med sin lilla prinsessa, Celia. En vacker liten flicka som visad sig vara en riktig fotomodell. Bilderna blev underbara så alla bilder fick hänga med hem denna gången också.

Tack för ännu ett mycket fint besök! :)

Se fler bilder här

MirandaEdner

Vinnaren av Dessertmästare 2018, Josef Assio på MH

Stort Grattis till vinnaren av Sveriges Dessertmästare 2018, Josef Assio! Det är en stor ära att få ha dig här på besök.
josef 2

Josef kommer ifrån Falköping, Han började jobba i restaurangkök och konditori redan som 9 åring inom familjeföretaget och har lagat mat och bakat ända sedan dess. Idag driver han restaurang Compagniet i Skövde.  Förutom matlagningen så har josef stor passion för träning, fitness och mode: Han är top athlet inom mensphysique. 
josef 1
Stort tack för ditt besök och vi önskar dig all lycka till i dina framgångar och succés! Se Fler bilder från josefs fantastiska plåtning.

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2018 ©