.

2017
28
jun
Dagens kund Tsvetelina med festman

Nyligen var Tsvetelina här med sin fästman för att ta en hel del sköna bilder inför bröllop. Det var lite nervöst i början då de aldrig hade gjort något liknande men efter en liten stund tyckte dem att det var riktigt roligt och deras plåtning blev fantastisk. Dem strålade som solen och är så fina tillsammans. Det var skratt och glädje på hög nivå när paret dansade runt i studion.

Tack för det fina besöket och lycka till i framtiden fina ni!

 

 

 

 

Se fler bilder här 

tsvetelinakoyumdzhieve

2017
17
jun
Dagens kund Matte med familj

För några veckor sedan var Stureplanshunken Matte med familj här. Nu har sonen Benjamin äntligen kommit! Han är fullständigt underbar och älskade att bli fotograferad. Benjamin är ett riktigt charmtroll som fick hela Model House att smälta när han skrattade hysteriskt. Pappa Matte och mamma Nathalie blev så överraskat stolta över vilken fantastisk plåtning de fick ihop.

 

Tack för ännu en trevligt besök!

 

Se fler bilder här 

MatteBravo

2017
09
jun
Dagens kund Samuel

I veckan kom Samuel till Model House. Han är musikalartist, dragspelsspelare och Steampunk-älskare. Samuel kom för att uppdatera sin portfolio och hans bilder blev helt fantastiska!  
"Det här var högt över mina förväntningar" sa han innan han lämnade studion.

Model House Facebook-sida kan du se ett urval från Samuels fantastiska plåtning!

samuel

 

 

2017
01
jun
Dagens kund Inese med vänninor

Förra veckan var Inese tillbaka och denna gången som en överraskning för sina två bästa vänner från London. Inese var här för bara några veckor sedan och hon tyckte det var så roligt att hon bara var tvungen att ta med väninnorna när de kom till Sverige. De rockade loss inne i studion! Inese hade köpt matchande klänningar som de skulle fotograferas i för att maxa plåtningen vilket dem verkligen gjorde! 

 

Tack för ännu ett supertrevligt och roligt besök! Hoppas vi ses snart igen :)

 

Se fler bilder här 

IneseGailite

2017
27
maj
Dagens kund skådespelerskan Yohanna Idah

För någon vecka sedan fick vi äntligen besök av den guldbaggenominerad skådespelerska Yohanna Idah som jobbade med oss på ModelHouse vid uppstarten. Vi har följt hennes karriär & ni känner kanske igen henne från coola web-serien Elsas Värld, TV4 komedin Boymachine & i rollen som stureplansblondinen, Linda i Katinkas Kalas. Nu är hon aktuell i skräckfilmen Vilsen & kom självklart tillbaka till oss när hon behövde pressbilder till årets Cannesfestival & nya samarbetet med Dolph Lundgren.

 

Det var en ära att få ha dig här igen Yohanna! Lycka till med allt och vi ser fram emot att följa din resa och att få se dig på bioduken.

 

Se fler bilder här

Yohanna-Idah

Stockholm

Vasagatan 15-17
111 20 Stockholm

Visa på karta

Göteborg

Fredsgatan 4
411 07 Göteborg

Visa på karta

model house copyright 2017 ©